Mit lehet beállítani a nyitva tartásnál?

A nyitva tartások üzletenként eltérőek, van, ahol ebédszünetet tartanak, mások munkaszüneti napokon is nyitva vannak, míg akadnak olyanok is, akik egy-egy napra pl. leltár miatt bezárnak.

A globalplaza.hu fejlesztésekor igyekeztünk a lehető legjobban leegyszerűsíteni a nyitva tartás megadását, és közben gondolni arra is, hogy ahány üzlet, annyiféle nyitva tartás.

Minden nap máshogy nyitva tartó üzletek
Ha üzleted minden nap máshogy tart nyitva, akkor add meg egyesével a különböző napokhoz tartozó nyitva tartásokat. Ha üzleted adott napon zárva tart, akkor a zárva? kérdés mellett a KI gombot állítsd át BE-re. Előfordulhat, hogy adott napokon üzleted ugyanúgy tart nyitva, lejjebb görgetve megmutatjuk azt is, hogyan tudod egyszerűen beállítani az azonos nyitva tartásokat.

nyitva-04-sima

Minden hétköznap ugyanolyan nyitva tartású üzletek
Ha üzleted minden hétköznap ugyanúgy tart nyitva, de hétvégéken más nyitva tartással rendelkezik, akkor a Minden hétköznap ugyanaz gombot aktiváld, majd állítsd be a hétköznapi, a szombati és a vasárnapi nyitva tartást is.

nyitva-03-napi

Minden nap ugyanolyan nyitva tartású üzletek
Ha üzleted minden nap ugyanúgy tart nyitva, vagyis hétfőtől vasárnapig pl. 8:00 és 17:00 között vagy nyitva, akkor a Minden nap ugyanaz gombot aktiváld és állítsd be a nyitva tartási időt.

nyitva-02-mindennap

Éjjel-nappalik
Ha éjjel nappali boltod van, vagyis minden nap 0–24 óra között vagy nyitva, akkor a szerkesztőablakban az Éjjel-nappali állapotot aktiváld (BE).

nyitva-01-ejjelnappal

Ebédszünet hozzáadása
Ha üzleted nyitva tartásában van szünet (pl. ebédszünetetek tartotok), akkor ezt is jelezni tudod bármelyik módban. Kattints a + ikonra és megjelenik egy következő nyitva tartási intervallum.

nyitva-08-ebedszunet

Ünnepnapokon nyitva tartó üzletek
Vannak üzletek, amelyek munkanapokon is nyitva tartanak. Ha a te üzleted is is nyitva tart pl. nemzeti ünnepeken, akkor az Ünnepnapokon zárva állapotnál a gombot állítsd BE állapotúra.

nyitva-05-unnepnap-1

Ünnepnapokon zárva tartó üzletek
Ha üzleted zárva tart pl. nemzeti ünnepeken, akkor az Ünnepnapokon zárva állapotnál a gombot állítsd KI állapotúra.

nyitva-06-unnepnap-nyitva

Egyedi zárva tartás bizonyos napokon
Ha bizonyos egyedi napokon pl. leltár, szabadság, betegség stb. miatt nem vagy nyitva, akkor az Egyedi nyitva tartás ünnepen, vagy más napokon résznél megadhatod, hogy adott napokon zárva tartasz. Ekkor írd be a dátumot (pl. 2015. 07. 19.) és állítsd a zárva? kérdés mellett lévő gombot BE állapotúra.

nyitva-07-munkaszunetinap-zarva

Egyedi nyitva tartás bizonyos napokon
Ha bizonyos egyedi napokon más nyitva tartásod van, pl. később nyitsz, korábban zársz, akkor ezt is megadhatod. Ekkor írd be a dátumot (pl. 2015. 07. 20.) és az időintervallumnál állítsd be az adott napra vonatkozó nyitva tartást.

nyitva-08-egyedinyitvatartas

Ha bárhol elakadsz vagy kérdéseid volnának a nyitva tartás megadásával kapcsolatban, akkor keress minket bátran!

#feltöltés#hogyan#munkaszüneti napok#nyitva tartás#nyitvatartási idő#üzlet#zárva tartás

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *