Megújult a menürendszer – keress könnyebben a kategóriák között

Szeretnénk, hogyha a globalplazán mielőbb megtalálnátok azokat az üzleteket, bevásárlóközpontokat vagy épp termékeket, amit kerestek.

Kiemeltük a 8 főkategóriánkat (Divat, Elektronika, Otthon… stb.) az oldal tetején, így mostmár még könnyebben megtalálhatjátok, amit kerestek. A menüben található kategóriák nevére kattintva eljuttok a kategória oldalára, amelyen megtalálhattok minden üzletet, terméket, cikket, ami az adott kategóriához tartozik.

20150925-menu-kategoriavalaszto

Ha nem kattintotok, csak ráálltok a menüre, akkor a menürendszert lenyitva a bal oldalon láthatjátok a főkategórián belül található további kategóriákat. Ha még mélyebbre szeretnétek ásni, akkor középen láthatjátok a legrészletesebb szűréseket is.

Jobb oldalon mindig az adott kategóriához tartozó üzletek, bevásárlóközpontok, üzlethálózatok és áruházláncak listájához juthattok el. Így például ha olyan áruházat kerestek, ahol tejet lehet kapni, akkor a következő a teendő: az Élelmiszer kategóriában keresd ki a Tej kategóriát, majd a jobb oldalon kattints az Áruházláncok gombra.

20150925-menu-tej-aruhaz

Comments

  1. Imi - 2015. 09. 29. @ 19:12

    Sziasztok, gratulálok, tök jó lett!

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *