Hogyan tölts fel hírt üzletoldaladhoz? – megmutatjuk

Üzletoldalunk megújulásával egy teljesen új funkciót is lefejlesztettünk üzletoldallal rendelkező felhasználóink számára. Mostantól már pillanatok alatt kisebb híreket is tudtok feltölteni üzletoldalatokhoz kapcsolódóan.

Mit érdemes feltölteni?
A hírek feltöltése elsősorban arra szolgál, hogy aktuális akcióidat, kedvezményeidet, kiemelt termékeidet meg tudd jeleníteni azoknak, akik az üzletoldaladat látják.

20150924-blog-picicikk-teljes

Hogyan töltsem fel?
A feltöltés nagyon rövid ideig tart. Találj ki egy jó címet, egy rövid leírást és ha van valamilyen plakátod, fényképed ami a hírhez kapcsolódik, akár azt is fel tudod tölteni. Ha további információkat is szeretnél megadni, akkor linket is tudsz beszúrni.

Mi a jó cím?
A cím megadásánál karakterkorlátunk van. Ha a felhasználók megosztják a híredet, akkor ez a cím fog látszani a legtöbb helyen, tehát olyan címet érdemes megadni, ami felkelti a figyelmet. Ha egy virágüzlet van és arra szeretnéd ösztönözni a vásárlókat, hogy most rózsát vegyenek, akkor például kétféle címmel is megteheted:
Rózsák a Lilla Virágboltban – ez túl általános, nem valószínű, hogy elég figyelemfelkeltő
Akciós rózsavásár egész ősszel – az akció szó önmagában már kattintást generál, de csak akkor használjuk, ha valóban akciósak

20150924-blog-picicikk-ideirdacimet

Mi a jó tartalom?
Fogalmazz lényegretörően, hogy a vásárlóid rögtön tudják, mit ajánlasz nekik. Íratlan szabály, de javasoljuk, hogy ne használj csupa nagybetűt, sok felkiáltójelet, mert ez csak eltereli a felhasználó figyelmét.

Hogyan töltsek fel képet? Milyen képet tegyek fel?
Bármilyet! Fontos tudni viszont, hogy a kép olyan szélességben fog megjelenni, amilyen szélességűnek látod a híreket. Tehát ha túl kicsi betűk vannak például egy plakáton, akkor lehet, hogy az nem lesz olvasható. Kattints a fényképező-ikonra és listázd be azt a képet, amit szeretnél, hogy megjelenjen.

20150924-blog-picicikk-kepfeltoltes

Összességében ezek a legfontosabb tudnivalók. Ha már van üzleted, akkor rajta, kezdd el a hírfeltöltést! Ha még nincs üzleted, de van boltod, akkor töltsd fel üzleted a globalplaza.hu-ra, hogy téged is megtaláljanak.

#globalplaza#hír#hírfeltöltés#hogyan

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *