Webáruházad van? Te is fent lehetsz a globalplazán!

A globalplaza.hu üzleteket, áruházakat, bevásárlóközpontokat gyűjt össze, de ugyanúgy szeretnénk ha a webáruházak is jelen lennének oldalunkon.

Ha webáruházad van, egyszerűen regisztrálhatsz te is a globalplaza.hu-ra és feltöltheted üzleted – akár úgy is, hogy fizikailag nem létező üzletről van szó. Már most is több ilyen webáruház van fenn az oldalon.

Hogyan kezdd el feltölteni az üzleted?

1. Add meg a webáruházad nevét.
2. Az üzlet címéhez ilyenkor vagy a telephelyet írd vagy azt a helyet, ahol átvehetik a vásárlók a termékeidet. Ha egyik sincs, akkor azt a várost írd be, ahol a cég megtalálható.
3. A kategóriáknál válaszd ki, hogy milyen típusú termékeket árulsz.

20151208-webaruhaz-feltoltes

Mit írj az üzletadatlapodon?

Ha nincs fizikai üzleted, akkor a későbbiekben a Leírásban vagy egy kis hír formájában jelezd vásárlóidnak, hogy nálad csak online tudnak rendelni.

Add meg továbbá a fizetési és szállítási módokat. Ha ezeket egyértelműen bepipálod, akkor világossá válik a vásárlóknak, hogy milyen típusú szállítási és fizetési módok vannak nálad.

20151208-webaruhaz-adatlap

Vannak termékeid is?

Termékeidet hamarosan akár manuálisan is feltöltheted, de XML/CSV alapján már akár most is be tudjuk listázni. Ingyenes csomagunkban akár 1000 terméket is belistázhatsz üzletedhez, ami mellett látszanak majd üzleted alapadatai, a fizetési és szállítási infók is. Ha érdekel, hogy hogyan lehetnek fenn termékeid, akkor írd meg kérdéseidet az info@globalplaza.hu e-mail címre, előtte pedig olvasd el tájékoztatónkat »

  20151208-webaruhaz-termek

Többet szeretnél?

Az ingyenes csomagon kívül számos plusz szolgáltatást is nyújtunk: előfizetési csomagjainkkal akár ki is emelheted termékeidet, ami azt jelenti, hogy a főoldalon megjelenhetnek; írunk rólatok promóciós cikket, azaz garantáltan havonta legalább egyszer lesz egy veled kapcsolatos nagy hír a globalplaza.hu-n. Ha a legnagyobb csomagot választjátok, akkor pedig a főoldalra valamint saját Facebook-oldalunkra fizetetten is kiemeljük a rólad szóló cikket. Előfizetési csomagjaink részleteiről itt olvashatsz, keress minket bizalommal, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk adni neked.

#termékek#üzlet#üzletfeltöltés#webáruház

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *