Megújult az üzletoldal a globalplaza.hu-n

A globalplaza.hu-n elérkeztünk egy újabb nagy átalakításhoz: teljesen megújítottuk az üzletek profiloldalának megjelenését. Most bemutatjuk részletesen, hogy üzleted adatait hol szerkesztheted.

A felső menüben három gombot láthatsz: Alapadatok szerkesztése, Nyitva tartás szerkesztése, Galéria szerkesztése. Ezekre kattintva a leggyorsabban éred el oldalad legfontosabb adatainak szerkesztését.

  uzletfeltoltes-felso3

Üzleted alapadatait (üzlet neve, címe, telefonszám, weboldal, közösségi oldalak) a fejlécből is szerkesztheted. A szerkesztőikonra kattintva külön füleken szerkesztheted a különböző információkat.

uzletfeltoltes-fejlecadatok

Ha szeretnél egyedi profilképet, akkor a fejlécben a bal oldali képre kattintva tudsz galériát feltölteni, amiből az első kép lesz oldalad profilképe is.

uzletfeltoltes-galeriaprofil

Javasoljuk, hogy bal oldalon tölts fel minden esetben listaképet is, hiszen ez a kép lesz az, ami a keresési találatoknál majd megjelenik. Ez lehet akár egy logó, akár egy kép az üzletedről.

A listakép alatti mezőben üzleted alapadatai találhatók. Ezeket nem kell külön szerkesztened, ugyanazok az információk jelennek meg itt, mint a fejlécben.

uzletfeltoltes-alapadatok-bal

Az egyéb üzletinformációk, például üzleted leírása, parkolási információk az üzletoldal jobb sávjába kerültek.

uzletfeltoltes-egyebinfo

Üzleted adatai mellett mostantól akár híreket is tölthetsz fel oldaladra, amiben akcióitokról, kedvezményekről, ajánlataitokról tájékoztathatod vásárlókörödet. Hamarosan részletesen írunk majd arról is, hogyan érdemes híreket feltöltened.

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *