Miért tölts fel listaképet üzletedhez?

Következő blogcikkünkben abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy miért érdemes üzletedhez listaképet is feltöltened. Címszavakban csak annyit mondunk: lesz az üzletedről kép a keresőben és megjelenhetsz a főoldalon is. Olvass tovább »

Mi az a listakép?

A listakép az a kép, ami az üzleted profiloldalán bal oldalon jelenik meg. Ha a felhasználók lejjebb görgetnek, vagy híreid olvassák ezt a képet fogják látni üzletedről.

20151104-listakep-1

Üzletoldaladon a listakép helye

Miért érdemes listaképet felölteni?

Ez a kép jelenik meg a keresőben is. Ha nem töltesz fel üzletedhez listaképet, akkor a keresőben a vásárlók nem látnak majd képet üzletedről. Sokkal nagyobb bizalommal nézik meg üzletadatlapodat, ha van egy fotó is.

20151104-listakep-kereso-2

Így néz ki a keresőben az üzleted, ha nem töltesz fel listaképet

Ha nem töltöttél fel listaképet, lehet észrevetted, hogy a te üzleted nem jelent meg az oldalon. Viszont ha listaképet töltesz fel, akkor üzleted megjelenhet a globalplaza.hu főoldalán is, hiszen akárhányszor módosítást végzel az üzleteden, hírt töltesz fel, akkor üzleted megjelenik az Itt vannak a legjobb üzletek az országból rovatban.

Tölts fel listaképet, szerkeszd folyamatosan oldalad és kerülj ki a főoldalra a legjobbak közé. Ezeknek az üzleteknek van listaképe.

Mit érdemes listaképnek feltölteni?

Rád van bízva: célszerű feltölteni a logótokat, hogyha van; de ha nincs, akkor egy fotó az üzletről is tökéletes.

20151104-listakeppel

Ennek az üzletnek például egy rájuk jellemző kép van a listaképnél

Hogyan tölts fel listaképet?

A fejléc alatt baloldalon láthatod, hol is van a listakép helye. A ceruzára kattintva tudsz képet feltölteni, amit a + és – gombokkal tudsz méretezni, a kép mozgatásával pedig láthatod is, hogy a képnek mely része fog listaképként látszódni. Célszerű egy legalább 360×360 pixeles képet feltölteni, ha ennél kisebbet töltesz fel, akkor sajnos rossz minőségben fog megjelenni.

20151104-listakep-szerk
Így tudod szerkeszteni, hogy listaképednek melyik része látszódjon

Ha bárhol elakadsz, kattints a ?-re az oldal jobb alsó sarkában és kérdezz tőlünk bátran, válaszolni fogunk!

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *