Hogyan töltsd fel üzleted a globalplazára

Szeretnénk, ha idővel Magyarország összes üzlete fenn lenne a globalplaza.hu üzleteket összegyűjtő weboldalán. Ehhez azonban nagy szükség van a Ti segítségetekre! Jelenleg bárki ingyen regisztrálhatja üzletét, pillanatok alatt kitöltheti üzletadatlapját és folyamatosan szerkesztheti azt. Most lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan:

1. Töltsd fel üzleted: Kattints a jobb felső sarokban lévő Töltsd fel üzleted! gombra, majd válaszd ki, hogy üzletet vagy üzlethálózatot szeretnél létrehozni. Üzlethálózat pl. a Media Markt, a Deichmann.. stb.

Hogyan töltsd fel üzleted a globalplazára – blog.globalplaza.hu

2. Ha üzletet töltesz fel, akkor kattints az első ikonra, majd töltsd ki az adatokat:

  • Azt a nevet add üzletednek, ami a valós üzlet neve is, pl.: Laura Virágbolt; célszerű nem a kft. nevét vagy a weboldal címét megadni
  • Válaszd ki, hogy kiskereskedésről vagy nagykereskedésről, esetleg mindkettőről van-e szó
  • A címhez kezdd el gépelni üzleted címét, majd a Google térképe automatikusan fel fogja kínálni a pontos címet. Ha webáruházad van, akkor add meg a székhelyeteket vagy az átvételi pont címét.

Hogyan töltsd fel üzleted a globalplazára – blog.globalplaza.hu

  • A kategóriválasztásnál írd be a keresőbe azoknak a termékeknek a nevét, amiket árultok, pl.: ruha, könyv, lámpa… stb. Válaszd ki azokat a kategóriákat, amik illenek üzleted profiljához.

Hogyan töltsd fel üzleted a globalplazára – blog.globalplaza.hu

  • Ezután kattints a Tovább gombra.

3.a: Ha már regisztráltál és belépett felhasználóként kezdted el az üzletfeltöltést, akkor már kész is az üzletadatlapod és szerkesztheted.

3.b: Ha még nem regisztráltál a globalplaza.hu oldalára, akkor most pár kattintással megteheted. Csak add meg neved, e-mail címed és egy olyan jelszót, amit szeretnél a globalplazás fiókodhoz rendelni. A regisztráció után már létre is jön az üzletadatlapod.

Ha van üzleted, akkor kérjük, töltsd fel a globalplazára ingyen még ma. Ha esetleg ismersz olyat, akinek van üzlete, kérjük, ajánld neki is a globalplaza.hu-t. Köszönjük!

#feltöltés#globalplaza#regisztráció#üzlet

Minden vélemény számít!

Your email address will not be published / Required fields are marked *